torsdag 30. september 2010

Våre favoritter KK1

Da er dagen kommet for å kåre våre aller første Favoritter.

Det fungerer altså slik at vi plukker ut 3 favoritter fra hver utfordring som går videre til kampen om å bli
Månedens Kreative,
og vinne månedens premie.

Dette er hva de heldige kan vinne for september.

Men så til de heldige utvalgte denne gangen.
Oppgaven var altså å scrappe "En ny start". Blant de 16 bidragene vi fikk inn skulle jeg gjerne ha plukket flere favoritter, men måtte begrense meg til 3
.
.
.
som ble disse:
.
.
.
.
.

LO'en din er tøfft oppbygd og taler sitt tydelige språk. Den har enkle rene linjer som sørger for at all oppmerksomhet går til temaet. Jeg synes det er supert at mannen din har klart å slutte å røyke, og er overbevist om at det vil gi han en ny start i livet. Og ikke minst forlenge livet hans. Og at du har scrappet det tror jeg vil hjelpe ham i å holde seg unna røyken i den vanskelige perioden. En kreativ og flott løsning på oppgaven.




Jeg er dyktig imponert over hvor mange detaljer det går an å få inn på en liten vugge, for ikke å snakke om hvor mye tid og arbeid man kan legge ned i en slik liten sak. Denne tror jeg at jeg kan se på maaaaange ganger, og stadig finne noe nytt. Selv den lille puten har fått blondekant. En herlig visittgave til en ny verdensborger som må imponere de fleste.


Et nyfødt barn er det ultimate symbol på at livet stadig starter på nytt, og denne nyfødt-LO'en er perfekt i sin komposisjon og sammensetning. Den er så soft og babyaktig at jeg nesten kan kjenne lukten av den nyfødte. Fargene og pynten er nydelig monokromatiske og de to sommerfuglene symboliserer kanskje gleden og forventningen de to nybakte foreldrene kjenner.



Gratulerer alle tre.
Dere kan nå legge til vår skryteknapp i bloggen deres.



Lykke til i kampen om å bli
Månedens Kreative


Til slutt vil jeg minne dere om KK2 - som er en farge og skisseoppgave.
Bli med på utfordringen du også, så er det kanskje du som er blant våre favoritter om to uker. :)


tirsdag 28. september 2010

Har så lyst til å vise dere....

....alle de fine bidragene vi fikk inn på KK1

"En ny start"


Dette var tolket på mange fine måter, og vi fikk inn 16 flotte bidrag.







På torsdag kommer jeg tilbake med hvem av disse som blir våre favoritter denne gangen, og som dermed går videre til avstemningen om å bli Månedens Kreative og kan vinne månedens premie.



torsdag 23. september 2010

Klar for neste utfordring? - Her kommer KK 2

Kreativ torsdag folkens!
Her kommer vi med en ny oppgave til dere.

Denne gangen er det en kombinert oppgave.
Dere får en fargepalett - og ei skisse - å scrappe etter.

Wikipedia forklarer ordet  palett eller fargepalett som navnet på kunstmalerens plate for blanding og uttynning av farger. Ordet stammer fra latin pala som bl. a. betyr spadeblad og skulderblad.

Her er fargene vi har blandet til dere:



Håper du kjenner det klø i scrappefingrene nå - og har lyst til å sette i gang. Her er kriteriene:

 Bruk skissen
Bidraget skal preges av fargene fra paletten; skarp grønn, orange, brun, blått
 La deg inspirere av chipboardarket fra Cosmo



Til denne oppgaven er vi i Design-teamet sponset av

Vi har alle sammen scrappet med ark og chipboard fra serien


Her finner du masse fine og kule ark i tøffe farger, og sammen med mønsterarkene finnes det matchende chipboard og klistremerker. Det er gøy å scrappe med ting som matcher så godt.

Og slik er det med alle Cosmo sine serier. Tror alle kan finne en favoritt her, for her er det farger og stiler i alle mulige varianter. Jeg vil også anbefale dere å ta en tur inn i Cosmo-bloggen. Her er det masse inspirasjon å finne. Det bugner av fargerike og glade kreasjoner, tips og ideér. Se f.eks. bare på disse morsomme bokmerkene jeg fant. De er laget av "vår egen" Gudrun Loennecken som er Cosmos norske designer.




Her kommer våre løsninger på fargepaletten og skissa, scrappet med Cosmo-ark











Da er det bare å sette i gang for dere også. Lag gjerne flere bidrag. Det er fullt mulig å bruke denne oppgaven til kort og kanskje en veggtavle/dørskilt, eller helt noe annet bare du har tenkt på.

Er du ny leser av bloggen vår vil jeg anbefale deg en tur innom reglene våre.

Fristen for å være med på denne utfordringen er søndag 10. oktober ved midnatt.
I tillegg er det fortsatt mulig å levere bidrag til KK 1 - En ny start, hvor fristen er søndag 26. september.

Vi er tilbake neste torsdag med våre favoritter fra KK 1.
Det er på torsdager det skjer her hos Kreative Krumspring.

God scrapping!

torsdag 16. september 2010

Så var det torsdag igjen...

I går hadde jeg skikkelig fredagsfølelse, og når man da våkner med en lørdagsfølelse på en torsdag, ja, da blir det ikke den beste dagen på jobb.
Uheldig for de i mine omgivelser så har jeg vært litt sur og gretten i hele dag (Beklager! Det er ikke personlig!). Men, han som kjenner meg aller best, min kjære Kjetil vet akkurat hva som skal til - og har nå sendt meg ned i kjeller'n og til hobbyrommet mitt for å leke med papir, maling, lim og alt som er moro:)
Og - det gjør underverker; nå er jeg klar for å møte verden igjen:)


Nå når det nærmer seg helg så håper jeg dere også får litt tid til det dere synes er moro, til å nullstille dere fra hverdagen og dens utfordringer og problemer.
Og hvorfor ikke bruke den tida på å løse den første oppgaven vi ga dere:
Lag noe som har med en ny start å gjøre. Vi har fått inn flere bidrag, fra første skoledag, første dag i barnehagen, barselskort og nye epoker i livet.
Heng deg på du også, så kan du vinner månedspremien vår:)

For min del er det nå på tide å se om jeg får av malingen av fingertuppene og etterhvert krype under dyna:)

Sov godt - og håper dere får en koselig og kreativ helg!

søndag 12. september 2010

Reglene våre

God søndag alle sammen.
Det er en regntung dag her hvor jeg sitter - en perfekt dag for scrapping. Kanskje noen av dere har tenkt å scrappe utfordringen vår i løpet av dagen eller de nærmeste dagene. ;)

Det begynner å komme inn flotte bidrag til den første oppgaven, KK 1. Men vi ser allerede nå at vi ikke har klart å få fram reglene våre godt nok. Vi har ikke mange regler, fordi vi ønsker å være en utfordringsblogg med ganske frie tøyler. Men noen få har vi satt opp. Du finner dem alltid på "flappen" regler under headeren vår. Lett tilgjengelig hvis du vil gå tilbake å se på dem igjen ved senere anledninger.

Men i hovedtrekk kan du lage hva du vil (kort/LO/eller dekorere ting) og du kan levere så mange bidrag du vil. Det vi derimot ikke tillater er at du kombinerer deltagelsen hos oss med deltagelse på andre utfordringer. Vi ønsker at ditt bidrag skal være laget spesielt til oss. Dette er et valg vi har tatt fordi vi ser en tendens til at det blir vanlig å delta på mange utfordringer med ett og samme bidrag. Dermed føler vi at det blir premieringen som blir i fokus og ikke scrappegleden. Det er en tendens vi ønsker å være med på å snu, og vi håper dere har forståelse for dette.

Gå inn og les igjennom våre regler - og scrapp i vei!

Vi ønsker dere en riktig god søndag!

fredag 10. september 2010

Candyvinnere

Da er det tid for å trekke våre candyvinnere. Tusen takk til alle som har deltatt, og på den måten hjulpet oss med å spre nyheten om vår  nye blogg ut i bloggverden. Vi setter stor pris på deres hjelp, og alle positive tilbakemeldinger vi har fått.

Vi lovet jo en ny candy for hver 25. deltager. Det ble 47 deltagere, og siden det er så nære 50 er vi litt rause og gir dere 3 candyer.



Den første går til deltager nr.
...som er Ann Kristin



Den andre candyen går til deltager nr.


...som er Line


Også til den siste candyen - en liten bonuscandy med masse godsaker


som går til deltager nr.


...som er Berit

Gratulerer alle tre.
Send oss en mail med adressene deres, så skal dukker candyene opp i postkassene deres etter hvert.

Så ønsker vi dere ei riktig god helg. Håper dere finner litt scrappetid, og bruk den da gjerne på vår første utfordring.

torsdag 9. september 2010

Endelig første utfordring - KK1

God torsdag folkens!
Nå er vi endelig i gang med det vi elsker å gjøre,
nemlig å scrappe.
Og her kommer vår første oppgave til dere.

Høsten er ofte starten på noe nytt for mange av oss.
For oss DT-jentene er jo dette starten på en ny blogg-epoke. For andre er det kanskje 1. skoledag i 1. klasse, studiestart, nytt bosted, kanskje har du giftet deg i sommer, eller kanskje du har fått et barn eller barnebarn. En ny start kan være så mangt, og det er nettop dette vi vil at dere skal la dere inspirere av i denne aller første oppgaven.

Til denne oppgaven har vi vært så heldige å bli sponset av Hobbykunst med dette herlige kit'et.
Nydelige farger som kan passe til så mangt.
Mønsterarkene er produsert av Rayher Hobby. Ellers fikk vi med blomster, bånd, perler, knapper, alfabeter, og noen nydelige sommerfugler.




Hobbykunst er et fellesnavn for en internasjonal kjede av profesjonelle hobbyforretninger. I deres butikker finner du alt du trenger av kunst- og hobbymateriell, perler, scrapbooking, piperensere, filt, maling og lerret for å nevne noe. De har en visjon om ”å få det til å krible i fingrene av skaperglede”, og den type kribling kjenner jo vi scrappere godt til.

I Norge finner du HobbyKunst forretninger i Moss, Slitu (mellom Mysen og Askim) og på Lørenskog Storsenter. I tillegg holder HobbyKunst på med engrossalg.


Så over til våre inspirasjonsbidrag.
Slik har en ny start forholdt seg for oss:


Ellen Karin:




Wenche:


Nå håper vi du kjenner det krible i fingrene av scrappelyst, og at du vil kaste deg over oppgaven med stor iver. Fristen for å levere er søndag 26. september kl. 24.00. Innen den tid må du ha lastet opp bidraget ditt i bloggen din, og linket direkte til det innlegget i kommentarfeltet under her. Eller du må sende oss bidraget ditt på mail. Blant de som har levert velger vi ut våre tre favoritter som går videre til avstemningen om å bli Månedens Kreative - og som vinner denne flotte premien. En herlig pakke med bl.annet ark fra Cosmo, Thickers, gluedots m.m.


Har du forresten sørget for å bli med på åpningscandyen vår? Nå er det siste sjans, for i morgen avslutter vi og trekker våre vinnere.

Da vil jeg bare få ønske dere lykke til med oppgaven. Håper den inspirerer til mange kreative løsninger.
 Ha ei strålende fin septemberuke.

mandag 6. september 2010

Ny uke og nye muligheter!!

Ja, da har vi passert 25 deltagere på candyen vår, og vi legger som sagt til en premie til i potten.
Det er foreløpig disse to premiene vi trekker om på fredag.

Candy 1:
Et helt hefte med mønsterark fra Hot of the Press,
Glue Dots og en rull med bånd.



Candy 2:
Inneholder masse småstæsj du kan pynte
dine scrapperier med.


Men ennå er det tid, så kanskje havner det enda en candy eller to i potten før vi kommer til fredagen.
Har du lyst til å være med på candyen kan du lese mer om den HER. Jeg minner om at du må gjøre alle punktene for å kunne vinne. Få gjerne med deg bloggvennene dine også. Jo flere deltagere - dess flere premier. :)

Vi fortsetter å telle ned til torsdag - 3 dager igjen til vår første utfordring!
Håper vi "sees" da!

søndag 5. september 2010

God søndag!

I helga har det vært nydelig vær over store deler av Sør-Norge i allefall, og vi DT-jentene koser oss på hver vår kant. Selv om det ikke kommer opp i noen sommerlige temperaturer er det kjempeflott å være ute. Jeg synes kombinasjonen av den klare høstlufta og strålende sol er helmaks, og gleder meg til høstfargene begynner å komme. Det er så vakkert ute da. 



I går tok jeg med meg min eldste sønn (Sondre på 10 år) og reiste på messeshopping på Stempelscrapmessa i Skedsmohallen. Der fikk vi shoppet masse og fikk mye ny inspirasjon, på lik linje med veldig mange andre. Var du ikke der i går, og har mulighet til å dra i dag, vil jeg absolutt anbefale en tur. Guttungen her i huset elsker å lage kort, og var veldig fornøyd med å få kjøpe seg både stempler, pynt og en helt egen papertaker. :) Nå skal det bli orden på papirbunken hans også. Så nå klør det i fingrene til både han og meg etter å kaste oss over våre nye investeringer.

Jeg vil også få minne dere alle om den pågående åpningscandyen vår, som går sin gang fram til fredag. Vi mangler fortsatt noen deltagere før vi legger i en premie til, så hjelp oss gjerne med å spre budskapet videre. Du kan lese mere om candyen her og for å bli med på candyen må du gjøre som innlegget ber om (alle punktene) og legge igjen en kommentar i innlegget.

Dette er den neste premien vi legger i potten. En liten godbit med masse stæsj. Den kommer altså når vi passerer 25 deltagere på candyen.



Til slutt vil jeg bare få ønske dere en deilig søndag.
Vi teller ned til torsdag, da kommer vår første oppgave.


onsdag 1. september 2010

Velkommen til Kreative Krumspring

Hei - og velkommen!!!

Dette er en spennende dag for oss.
I dag starter vi opp den nye bloggen vår
"Kreative Krumspring"
og vi er veldig glad for at du allerede har kommet på besøk.

Kreative Krumspring er en ny utfordringsblogg, startet av 4 jenter fra Hamar området. Vi elsker å scrappe, og å få utfolde oss kreativt - både sammen med andre og hver for oss.
Bloggen vår blir kanskje ikke så annerledes enn andre utfordringsblogger, men vår visjon er at vi skal være en blogg med kreative og varierte oppgaver som skal innby til koselige scrappetimer.

Vi ønsker å favne både LO-scrapperen, kortlageren og de som liker å alterere ting. Og fra tid til annen vil det kanskje komme en oppgave som strekker seg litt utover tradisjonelle scrappebegreper også.

Som dere ser av kalenderen vår til venstre vil vi ha to utfordringer i måneden med drøye to ukers leveringsfrist. For hver oppgave vil vi plukke ut tre bidrag som utmerker seg som Våre Favoritter. Disse tre går videre til en avstemming om å bli Månedens Kreative. Vinneren her vil motta en premie fra oss i posten.
Alle deltagerne våre vil komme med i deltagerlista vår som du finner på høyre side.


Bli med i vår blog-candy og spre budskapet om vår nyoppstartede blogg!

For å bli med i trekningen må du:

  • Lage et innlegg om oss i bloggen din
    med logoen vår og link til oss
  • Legge oss til i sidebaren/blogglista di
  • Legge inn en kommentar i dette innlegget
    så vi vet at du er med.
  • Oppfordre dine bloggvenner til å gjøre det samme

Vi legger til en ny candy for hver 25. deltager, så ved å være en aktiv "verver" bidrar du til at det blir flere premier det skal trekkes om. Candyen avsluttes 10. september

Den første premien ser dere her.
Blir det mange nok deltagere legger vi til flere premier etterhvert.





Vel - det var litt om bloggen og utfordringene våre.
Til slutt tenkte vi at vi skulle presentere oss selv på ekte scrapperes vis









Gro


 





Første oppgave kommer altså 9. september!
Innen den tid håper vi du er med og skaper litt blest om bloggen vår.


Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang
- og bli kjent med dere scrappere der ute

Klem fra Linda, Gro, Wenche og Ellen Karin.