torsdag 6. januar 2011

Våre minialbum-favoritter

Godt nyttår folkens!
Vi har visst allerede kommet godt i gang med det nye året, og jeg håper det står bra til med dere alle sammen. Noen har kanskje allerede kastet ut jula, brutt alle nyttårsforsettene og spist opp alle julekakene.
Hverdagen er her igjen, og jeg håper det gir dere rom for scrappekos også, når januarstormen blåser utenfor og snøen laver ned.


Jeg er virkelig imponert over dere som har laget minialbum til utfordringen vår nå midt i julestria og romjulskosen. Vi fikk inn 5 flotte bidrag - alle herlige på sin måte.

Av disse trekker vi fram 3 favoritter som blir med i kampen om å bli Månedens Kreative for desember og vinne den flotte desemberpremien vår.


Disse tre er mine favoritter fra denne utfordringen:


 Ane Lene har laget et veldig koselig minialbum hvor sidene knyttes sammen med bånd. Denne måten å lage minialbum på er super for album som skal stå framme i en hylle. Jeg likte fargene og stemningen i dette albumet veldig godt. Toini har laget et flott minialbum med Bind-it-all maskinen sin. Albumet er fylt med flotte barnehage- og skolebilder, og er en julegave til bestefar. For en super gave. Man har jo som regel ikke veggplass til å henge opp alle barnehage- og skolebildene opp gjennom årenes løp, så dette er jo en genial måte å samle dem på. Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen inn i bloggen til Toini og se resten av albumet. Dette herlige og fargeglade albumet har Mona laget av konvolutter. Albumet er fylt med tags med foto og tekst fra årets viktigste begivenheter. For en smart måte å dokumentere året på!


Gratulerer alle tre!
Dere har nå "vunnet" skryteknappen vår:
Som dere ser er det tre veldig forskjellige minialbum jeg har plukket fram her. Og det er jo nettop det som er så spennende med minialbum. Du kan tilpasse det veldig ditt behov. Håper dette kan inspirere flere til å prøve seg på minialbum senere.


Sleng dere med på liftoppgaven vår
 - fristen går ikke ut før 16. januar.
Og på torsdag om ei uke kommer vi tilbake med en ny utfordring til dere!

Ha det godt så lenge!!

Ellen Karin.3 kommentarer:

Toi9 sa...

Så koselig å være blandt favorittene :)
Tusen takk!

Ha ei riktig fin helg :)
Toini

Henrikke sa...

Hei!! Jeg ble utrolig inspirert til å lage et av minialbumene dere hadde tutorial på! Her kan du se hvordan det ble: http://henrikkeskortkreasjoner.blogspot.com/2011/01/mini-album.html

Klem

Unknown sa...

Godt nyttår jenter!!!

Koser meg med inspirerende blogg nå på nyåret.. må vel bli no scrapping også nå snart :)

Håper jeg får se dere igjen snart jenter!

Stå på!

Stor klem :)