mandag 13. desember 2010

Vinner av julepresangen vår:)

Da har damen i kaoshuset på Hamar endelig fått trukket en vinner av julepresangen vår!
Her står heimen på hodet fordi scrapperommet skal pusses opp, noe som har tatt vesentlig lenger tid enn opprinnelig planlagt. Ingenting er der det skal være og jeg er heldig hvis jeg finner tilbake til julegavene som jeg har pakket ned et eller annet smart sted. Men - en ting har jeg heldigvis hatt fullstendig kontroll på og det er boksen med alle lappene til de som ville være med på trekningen av julepresangen vår:)

Interessen var overveldende stor - faktisk så stor at jeg har skrevet ut det jeg hadde av PostIt-blokker i huset, og boksen måtte byttes et par ganger fordi den hele tida ble for liten:)
Takk til alle som deltok - vi håper dere alle får noe morsomt og kreativt under treet selvom det ikke er fra oss!


Mannen har nå trukket en vinner (sjøl om han prøvde å utpeke seg sjøl som vinner, helt til han innså at det var scrappeutstyr som var premie - da var det ikke så interessant lenger...).

Og vinneren er:

Heges lille hobbyverden!

Hege - send oss adressa di på epost, så får du en pakke til jul:)

Ha en fortsatt fin kveld - og husk: på torsdag kommer det en ny oppgave:)

2 kommentarer:

Eline sa...

Gratlere til Heges lille hobbyverden!!

Lykke til med oppussingen og forberedelsene til jul =D Det er krevende å bo på en "byggeplass" Vi har drevet på i 7 år, ting tar tid når gubben er ukependler =D.
Så sprekt at dere klarer å drive denne bloggen samtidig. Den er flott og det er masse inspirasjon å hente her. Tusen takk for alt arbeidet som legges ned her.
Klem

Hege sa...

Er det sant!!??? Oj, nå ble jeg helt satt ut! TUSEN TAKK!!!!!!!


Klem Hege