torsdag 23. juni 2011

Favoritter KK20 "Flagrende lett"

Det er tydelig at det er sommertid, og mindre tid til scrapping hos deltakerne våre for tida.
Likevel fikk vi 8 flotte bidrag til KK20 der vi ønsket å se dere bruke fjær.
Takk til alle som deltok - vi gleder oss over bidragene deres:)

Men, reglene er nå sånn at det er bare tre stykker som kan bli kåret til en av favorittene våre, og dermed kunne legge denne skryteknappen i bloggen sin.

Og de tre er:

Linda deltar hos oss for første gang, og vi håper virkelig at vi får se mer til henne! Hun har lagd et flott gutte-kort - legg merke til den kule tag'en og biten med olastoff. Kule detaljer!


Bodil har funnet frem et bilde av sitt yngste barn. Vi synes det er flott å se gamle bilder tas frem igjen, der man ikke bare var opptatt av portretter og detaljer. Stilig hvordan fargene i dynetrekket tas opp i mønsterarkene. Den hvite fjæra gir det hele et litt drømmeaktig utrykk.

Line har lagt det nydelig bryllupskort.Kortet er nesten en liten gave i seg selv, og fungerer både som kort og konvolutt. Se bloggen hennes for flere bilder:)


Line, Bodil og Linda - Gratulerer!
Dere har nå muligheten til å kunne bli Månedens Kreative for juni og vinne denne permien:


Håper dere alle nyter sommeren, enten det er sol eller regn, ferie eller jobb. Det er jo uansett deilig å ikke måtte ha på seg masse tykt tøy og store sko når man går ut:) Og er det regn, så kan dere jo prøve dere på KK21, der vi vil dere skal la dere inspirere av hippie-tida. Tenk grelle fargesammensetninger, flowerpower og retro og dere er i gang:)
Og neste uke kommer det nok en oppgave!

2 kommentarer:

Bodil sa...

Så moro å bli en av de utvalte denne gang :)
Gratulerer til de to andre også :)

Ellen Karin sa...

Gratulerer til de tre flotte favorittene våre!