søndag 5. september 2010

God søndag!

I helga har det vært nydelig vær over store deler av Sør-Norge i allefall, og vi DT-jentene koser oss på hver vår kant. Selv om det ikke kommer opp i noen sommerlige temperaturer er det kjempeflott å være ute. Jeg synes kombinasjonen av den klare høstlufta og strålende sol er helmaks, og gleder meg til høstfargene begynner å komme. Det er så vakkert ute da. I går tok jeg med meg min eldste sønn (Sondre på 10 år) og reiste på messeshopping på Stempelscrapmessa i Skedsmohallen. Der fikk vi shoppet masse og fikk mye ny inspirasjon, på lik linje med veldig mange andre. Var du ikke der i går, og har mulighet til å dra i dag, vil jeg absolutt anbefale en tur. Guttungen her i huset elsker å lage kort, og var veldig fornøyd med å få kjøpe seg både stempler, pynt og en helt egen papertaker. :) Nå skal det bli orden på papirbunken hans også. Så nå klør det i fingrene til både han og meg etter å kaste oss over våre nye investeringer.

Jeg vil også få minne dere alle om den pågående åpningscandyen vår, som går sin gang fram til fredag. Vi mangler fortsatt noen deltagere før vi legger i en premie til, så hjelp oss gjerne med å spre budskapet videre. Du kan lese mere om candyen her og for å bli med på candyen må du gjøre som innlegget ber om (alle punktene) og legge igjen en kommentar i innlegget.

Dette er den neste premien vi legger i potten. En liten godbit med masse stæsj. Den kommer altså når vi passerer 25 deltagere på candyen.Til slutt vil jeg bare få ønske dere en deilig søndag.
Vi teller ned til torsdag, da kommer vår første oppgave.


3 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Gleder meg til første oppgave :o)
Jeg storkoste meg også på messa i går, glemte å kjøpe den ene tingen jeg måtte ha, men kom hjem med mye annet jeg "trengte" :o)

Hege-Annie Simonsen sa...

Så spennende! :) Gøy med ny utfordringsblogg - spesielt en ny, norsk en! Lykke til!! :)

magnholia sa...

Gleder meg veldig til første utfordring og til fredag!!!!!