søndag 12. september 2010

Reglene våre

God søndag alle sammen.
Det er en regntung dag her hvor jeg sitter - en perfekt dag for scrapping. Kanskje noen av dere har tenkt å scrappe utfordringen vår i løpet av dagen eller de nærmeste dagene. ;)

Det begynner å komme inn flotte bidrag til den første oppgaven, KK 1. Men vi ser allerede nå at vi ikke har klart å få fram reglene våre godt nok. Vi har ikke mange regler, fordi vi ønsker å være en utfordringsblogg med ganske frie tøyler. Men noen få har vi satt opp. Du finner dem alltid på "flappen" regler under headeren vår. Lett tilgjengelig hvis du vil gå tilbake å se på dem igjen ved senere anledninger.

Men i hovedtrekk kan du lage hva du vil (kort/LO/eller dekorere ting) og du kan levere så mange bidrag du vil. Det vi derimot ikke tillater er at du kombinerer deltagelsen hos oss med deltagelse på andre utfordringer. Vi ønsker at ditt bidrag skal være laget spesielt til oss. Dette er et valg vi har tatt fordi vi ser en tendens til at det blir vanlig å delta på mange utfordringer med ett og samme bidrag. Dermed føler vi at det blir premieringen som blir i fokus og ikke scrappegleden. Det er en tendens vi ønsker å være med på å snu, og vi håper dere har forståelse for dette.

Gå inn og les igjennom våre regler - og scrapp i vei!

Vi ønsker dere en riktig god søndag!

2 kommentarer:

Dorthe sa...

Jaaaahhh... jeg er ENIG!! - Når nogen gider lægge et stort arbejde i at lave udfordringer til os scraptosser, så bør vi også værdsætte det og lave et nyt bidrag til hver udfordring!! Og TAK for I gider - jeg vil snart lave mit bidrag hertil.

Scrappegal sa...

Flotte regler, jenter! *klem*